A sportolások ismertetése

A sport hasznos módja a tanulásnak és a fejlődésnek. Célja: szórakozás, versenyzés, képességek fejlesztése, szabadidő hasznos eltöltése.

A lovaglás egy olyan sport, amelyet kortól függetlenül mindenki gyakorolhat. Gyerekeink számára fejlesztő, nevelő célzatú terápiás eljárás. Hosszú évek óta járunk lovagolni gyerekeinkkel, nagyon élvezik a lóval való közvetlen kontaktust.

Az úszás minden izomcsoportot megmozgató egyik leghatékonyabb mozgásforma. Célunk: minél több gyerekkel megszerettetni a vizet, szeretnénk, hogy magabiztosan mozogjanak uszodai környezetben, és megfelelő tevékenység a szabadidő hasznos eltöltésére. Igyekszünk részt venni minden, az értelmi akadályozott gyerekek számára rendezett versenyen.

Minden évben megrendezi a MÉS Parasport az országos "Kapkodd a lábad" sor-és váltóversenyt értelmileg akadályozott tanulók számára. Alapítványunk 2008-ban és 2010-ben támogatója volt a versenynek. Célja, hogy a gyerekek sportoljanak, versenyezzenek, jól érezzék magukat. Jó hangulatú, vidám szabadidős program évről évre.

 

A sportolásokról készített fényképek itt megtekinthetőek:

(Lovaglás)  -  (Úszás)  -  (Kapkodd a lábad)